Το party του YSL στο Παρίσι

Η YSL BEAUTY ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΡΑΓΙΟΝ YSL LOVESHINE ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΠΑΡΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ DUA LIPA.

Την περασμένη Δευτέρα 25 Μαρτίου, η YSL Beauty διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι για να τιμήσει την Dua Lipa ως τη νέα Παγκόσμια Πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου και να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας συλλογής κραγιόν YSL LOVESHINE. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο YSL LOVESHINE CLUB, στην καρδιά του Παρισιού, στο νούμερο 142 της Rue Montmartre, όπου οι καλεσμένοι της YSL Beauty συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη νέα συλλογή.

Το YSL LOVESHINE CLUB, ήταν «ντυμένο» με τα χρώματα της συλλογής, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ απόλυτα εμπνευσμένη από την αισθητική του οίκου.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΗΣ YSL BEAUTY, ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, καλεσμένη της ελληνικής ομάδας της YSL Beauty, παρευρέθηκε στο φαντασμαγορικό πάρτι του οίκου στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη μοναδική της εμφάνιση.

Στο διεθνές event παρευρέθηκε και η beauty TikΤoker Ελίνα Καλιτζάκη.

Οι δυο πολύτιμες συνεργάτιδες της YSL Beauty, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την εμπειρία του YSL LOVESHINE CLUB και να γιορτάσουν μαζί με αμέτρητους διεθνείς πρεσβευτές του οίκου το νέο λανσάρισμα της συλλογής κραγιόν YSL LOVESHINE. Μουσική, χορός και η απόλυτη YSL ατμόσφαιρα ήταν τα highlights μιας μαγικής βραδιάς.

#yslbeauty #yslloveshine

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here