Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας για την άνοιξη.

Υπάρχει κάτι εντελώς αναζωογονητικό στην άνοιξη. Μετά από μήνες κρύου και θλιβερού καιρού, πολλοί από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να καλλωπίσουμε τα σπίτια μας και να αγκαλιάσουμε την ενέργεια που έρχεται με τη νέα σεζόν. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε για να δώσετε στο χώρο σας μια φρέσκια αίσθηση .

Εάν νιώθετε φαγούρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να κάνετε μια δραστική αλλαγή , εδώ είναι 8 εύκολοι τρόποι για να αγκαλιάσετε την άνοιξη μέσα και έξω.

Πασπαλίστε σε φωτεινά χρώματα

Η άνοιξη είναι μια εποχή αναγέννησης και ανανέωσης στην ύπαιθρο, οπότε προσπαθήστε να το μιμηθεί το εσωτερικό σας. Ενώ αυτά τα σκούρα χρώματα αποπνέουν τον χειμώνα, ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσετε με παστέλ ή ακόμα και έντονα νέον. Η αλλαγή ενός χαλιού περιοχής με κάτι πιο φωτεινό είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε ένα φρέσκο ​​χρώμα.

Διακοσμήστε με λουλούδια

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενημερώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι να προσθέσετε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια. Από τσαμπιά νάρκισσους και τουλίπες μέχρι κλωνάρια ευκαλύπτου και υάκινθους, επωφεληθείτε από όλα αυτά τα λουλούδια στο τοπικό ανθοπωλείο σας. Η διακόσμηση με φρέσκα λουλούδια είναι εύκολη και μπορεί να γίνει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ανάμεσα σε εντυπωσιακά κεντρικά κομμάτια και φιλικά προς το κομοδίνο βάζα με μπουμπούκια, δεν υπάρχει μέρος στο σπίτι σας που να μην μπορεί να δεχτεί λίγα λουλούδια.

Χρησιμοποιήστε ελαφρύτερα υφάσματα

Αφαιρέστε τα βαριά ριχτάρια από ψεύτικη γούνα και τις πλεκτές κουβέρτες και αντικαταστήστε τα με ελαφρύτερα υφάσματα, όπως βαμβακερά ή λινά. Η τοποθέτηση λευκών και απαλών ροζ στρώσεων μπορεί να είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα, διατηρώντας τον χώρο σας ουδέτερο.

Προσθέστε πράσινο

Μπορεί να είναι δύσκολο να κρατηθούν τα φυτά ζωντανά όταν ο αέρας λιγοστεύει και το φως της ημέρας εξαφανίζεται. Αν έχετε θυσιάσει μερικά φυτά εσωτερικού χώρου στη χειμερινή περίοδο, αντικαταστήστε τα με νέο πράσινο. Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά φυτά για το φωτισμό σας, για να διασφαλίσετε ότι θα επιβιώσουν μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Αλλάξτε την τέχνη σας

Η αλλαγή του τοίχου με τους πίνακες σας είναι πιθανώς υπερβολική. Αλλά η ανταλλαγή μερικών έργων τέχνης σε όλο το σπίτι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα δωμάτια να αισθάνονται φρέσκα και ανανεωμένα.

Αλλάξτε την κουρτίνα του μπάνιου σας

Αν και η υπέροχη εμφάνιση ταπετσαρίας σε αυτό το μπάνιο  μπορεί να μην είναι μια εύκολη ανοιξιάτικη ανανέωση, η ελαφριά φούντα κουρτίνα μπάνιου είναι. Η αλλαγή της κουρτίνας μπάνιου είναι ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε ανανεώσει ολόκληρο το μπάνιο σας . Επιλέξτε ένα ελαφρύ και φωτεινό στυλ που να συντονίζεται με την υπάρχουσα διακόσμηση και τα φωτιστικά σας.

Αναβαθμίστε τον φωτισμό σας

Εάν η οροφή σας εξακολουθεί να φέρει ένα φωτιστικό δεκαετιών, η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να το ανανεώσετε με κάτι λίγο πιο ελαφρύ. Ένα υφαντό κρεμαστό φωτιστικό στο σαλόνι μεταμορφώνει το χώρο και λειτουργεί ως κεντρικό στοιχείο. Η αλλαγή εξαρτημάτων είναι απλή, ακόμη και για έναν αρχάριο, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ανανεώστε τη διακόσμηση της βεράντας σας

Δεν χρειάζεστε πλήρη ανακαίνιση βεράντας για να ανανεώσετε την εμφάνισή του για τον πιο ζεστό καιρό. Απλώς αλλάξτε μια καρέκλα ή ένα βοηθητικό τραπέζι με κάτι νέο και φρέσκο. Αν και αυτός ο υπέροχος μικρός υπαίθριος χώρος είναι απλός, το φωτεινό μαξιλάρι και τα διασκεδαστικά βοηθητικά τραπεζάκια είναι ιδανικά για τον φιλόξενο ανοιξιάτικο καιρό.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here