2021 Γυαλιά ηλίου για τα μάτια σας μόνο.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου.
Ειδικά σε μία χώρα όπως στην Ελλάδα, με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, τα γυαλιά ηλίου όχι μόνο ολοκληρώνουν αισθητικά την εμφάνισή μας, αλλά αποτελούν και ένα είδος προστασίας για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το θέμα αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, που αναπόφευκτα επηρέασε την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας γενικότερα.

Από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών είναι τα γυαλιά ηλίου. Εμείς έχουμε ετοιμάσει τις 6 επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα γυναικεία Γυαλιά ηλίου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

1.Με cat-eye σκελετό: από τις λατρεμένες τάσεις της μόδας στα Γυαλιά ηλίου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Αυτού του τύπου οι σκελετοί φαίνεται να λατρεύονται από μεγάλη μερίδα γυναικών ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.Την μαζική αγάπη που δέχονται από τον κόσμο δεν μπόρεσαν να μην αναγνωρίζουν και φέτος οι διασημότεροι από τους σχεδιαστές και οίκους μόδας. Αφήνοντας για ακόμη μία σεζόν τους cat-eye σκελετούς εντός των επικρατέστερες προτάσεών τους. Αν όχι σε όλα, στα περισσότερα πρόσωπα μπορεί να ταιριάξει ένας τέτοιους σκελετός γυαλιών ηλίου. Κι όχι απλώς να ταιριάξει, αλλά να δώσει ένταση, σεξαπίλ, ελκυστικότητα, φινέτσα, κομψότητα και πάνω από όλα στυλ.

2.Με μαύρους φακούς, προαιρετικά και με μαύρο σκελετό

Μπορεί οι Kardashians να καθιέρωσαν τα ολόμαυρα γυαλιά, ωστόσο δεν ήταν οι πρώτες που τα παρουσίασαν στο ευρύ κοινό. Και φέτος και πέρυσι, οι πιο αναγνωρισμένοι οίκοι και σχεδιαστές μόδας προτείνουν τα ολόμαυρα γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά αυτά, λοιπόν, κρύβουν σε μεγάλο βαθμό τα μάτια αφού έχουν μαύρους φακούς. Για πιο εκλεπτυσμένα και κομψά looks, υπάρχουν τα ολόμαυρα γυαλιά ηλίου που έχουν λεπτεπίλεπτο σκελετό και μπράτσα (τα πλαϊνά τους δηλαδή).

3. Με λευκό σκελετό

Φορέστε ένα ζευγάρι με λευκό σκελετό και έχετε αυτομάτως ανέβει πολλά σκαλοπάτια στο στυλ σας! Όλα είναι κομψά και στιλάτα, δίνουν ένα χαρακτηριστικό και chic ύφος στην εμφάνισή σας.

4.Με χρωματιστούς σκελετούς

Δύο χρόνια πριν από σήμερα, ήταν πρωταγωνιστές οι κόκκινοι σκελετοί στα γυαλιά ηλίου, ακόμη και στα γυαλιά οράσεως. Οι τάσεις της μόδας στα Γυαλιά ηλίου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 εμπεριέχει και τους κόκκινους σκελετούς μαζί με εκείνους που είναι σε άλλα χρώματα καθώς και χρωματιστούς φακούς. Κοινό γνώρισμα και, ενδεχομένως, κοινός στόχος όλων: να δώσουν χρώμα και ζωντάνια στην εμφάνισή μας και να μας ανεβάσουν τη διάθεση!

5.Oversized γυαλιά

Συνιστά μία από τις 6 επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα Γυαλιά ηλίου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Μία από τις πιο συχνά προβεβλημένες προτάσεις στα runways που πραγματοποιήθηκαν σε Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Παρίσι. Ένα από τα αξεσουάρ που ήδη λατρεύουν πολλές γυναίκες, αλλά φέτος ίσως να αγαπήσουν ακόμα περισσότερες. Τα υπερμεγέθη ή ογκώδη γυαλιά ηλίου που καλύπτουν μεγάλο τμήμα του προσώπου είναι μεγαλοπρεπή και, κατά μία έννοια, πομπώδη. Προσφέρουν στυλ, κομψότητα και μία αίσθηση glamour. 

6.Aviators: από τις διαχρονικές επιλογές γυαλιών

Έτσι ονομάζονται τα γυαλιά του αεροπόρου ή της αεροπορίας. Τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στις 6 επικρατέστερες τάσεις της μόδας για φέτος. Τα γυαλιά αυτά ταιριάζουν σε άνδρες και γυναίκες εξίσου. Μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε περίσταση. Ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα μήκη και σχήματα προσώπου, οπότε δύσκολα δε θα σας είναι okay ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιών. Μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι πως συνδυάζουν ένα casual ύφος με ένα chic τόνο. Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως αποτελούν διαχρονικά κομμάτια, που σταθερά βρίσκονται εντός μόδας.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα