Τα μεταξωτά…και οι επιδέξιοι…στα αριστερά της αριστεράς.

Οι γυναίκες πολιτικοί στα αριστερά της αριστεράς, συχνά υποστηρίζουν προοδευτικές πολιτικές κι έχουν στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών προνομίων, την αντιμετώπιση της ανισότητας, την προστασία των ευάλωτων ομάδων και βέβαια την προστασία των εργαζομένων….συχνά, όχι συνέχεια μάλλον.

Πάνω που πάω να τις θαυμάσω και να ασπαστώ ιδέες και κινήσεις τους, κάτι γίνεται βρε παιδί μου κι αναρωτιέμαι ξανά….είναι αριστερό αυτό που έπραξαν;

Η απογοήτευση από μια γυναίκα πολιτικό και μάλιστα στην αυτοδιοίκηση που είναι άμεση η επαφή της με τον πολίτη, ίσως δείχνει την πολιτική ανεπάρκεια να σταθεί δίπλα του την δύσκολη στιγμή αφού άλλα λέει και πρεσβεύει, κι άλλα πράττει.

Από φόβο;

Ανικανότητα;

Συμφέρον;

Ε καλά λοξοδρομούμε καμιά φορά…. λίγο αριστερά, λίγο δεξιά, θα την βρούμε την ευθεία τελικά…..

Ο ρόλος των γυναικών γενικά στην πολιτική είναι σημαντικός στην κατεύθυνση της πολιτικής συζήτησης και της κοινωνικής προόδου, παρέχοντας φωνή σε ζητήματα που επηρεάζουν τις κοινότητες που εκπροσωπούν.

Αν αυτό κάποιες το θυμηθούν, ίσως καταφέρουν να “υπάρξουν”…αριστερά της αριστεράς βεβαίως βεβαίως.

Η Τσούχτρα

(Δήλωση τσούχτρας: όσο εσείς οι “άνθρωποι” δεν ενδιαφέρεστε για τη “θάλασσα” τόσο εμείς ( οι τσούχτρες δηλαδή) θα αυξανόμαστε ανεξέλεγκτα.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here