Ο “Ερωτόκριτος” στους Κήπους Αλιάρτου.

Καθήλωσε ο “Ερωτόκριτος”, το μουσικό δρώμενο του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή που παρουσιάστηκε το Σάββατο βράδυ 22 Ιουλίου στους μοναδικούς Κήπους Αλιάρτου.

Ανάμεσα στα ψηλά δέντρα και την φυσική σκηνή των κήπων Αλιάρτου ,το κοινό της Βοιωτίας έζησε το παραμύθι του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας μέσα από την συγκλονιστική μουσική του συνθέτη και τις εξαιρετικές φωνές των ερμηνευτών.

Εντυπωσιασμένοι στο τέλος οι θεατές καταχειροκρότησαν τους συντελεστές που παρουσίασαν μία διαφορετική εκδοχή του “Ερωτόκριτου” του Β. Κορνάρου.

Το LF βρέθηκε εκεί για να μεταφέρει άλλη μια ξεχωριστή, δυναμική, ανατρεπτική παράσταση του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή που κάθε φορά αποδεικνύει το μέγεθος του.

Mε την αποκλειστική στήριξη και διοργάνωση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του Δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και την ευγενική συνδρομή: Συλλόγου Γυναικών, Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου, Κτήμα Μουσών, Lost Lake. Σύλληψη-Πρόταση: Δημήτρης Μαραμής, Ερμηνείες: Θοδωρής Βουτσικάκης, Ελένη Δημοπούλου, Μέλα Γεροφώτη, Νίκος Κύρτσος, Κρουστά: Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Φωτισμοί: Νίκος Συρίγος, Ήχος: Γιώργος Αλειφέρης, Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός, Παραγωγή: Prospero.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here