Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2021. Κομψές με απλότητα!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος και σας προτείνουμε ρούχα απλά ανάλαφρα και δροσερά όπως επιβάλει η εποχή. 

Δεν χρειάζεται να πάμε στην πρωτεύουσα για τα ψώνια των εκπτώσεων. Οφείλουμε να στηρίξουμε τις πόλεις μας και την τοπική οικονομία. Έτοιμα είναι τα καταστήματα στις πόλεις της Στερεάς Ελλάδας να μας υποδεχτούν τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας και ζητώντας να μην αφαιρούμε την μάσκα μας.

Με ιδιαίτερη ευγένεια και εξυπηρέτηση οι καταστηματάρχες περιμένουν να αναπληρώσουν έστω ένα μέρος από τον χαμένο τζίρο των προηγούμενων σεζόν, αν και όπως λένε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η πανδημία αλλά και η τραγική οικονομική κατάσταση των πολιτών καθιστά κάθε αισιόδοξο σενάριο μη εφικτό. Μία κρατική στήριξη όπως της εστίασης ίσως έδινε μια ανάσα.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι υπενθυμίζουν ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να είναι ακριβής. Όσοι παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσο με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε (5) ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Διαλέξαμε για σας, σχέδια που θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα.

Μπορείτε να είστε κομψές και στον καύσωνα. Οι παντελόνες σε συνδυασμό με ένα κοντό τοπ είναι ο καλύτερος δροσερός συνδυασμός για το καλοκαίρι.

Φαρδιές βερμούδες σε έντονα χρώματα, ολόσωμες ή συνδυασμένες με ίδιο τοπ είναι μια διαχρονική επιλογή για όλους τους τύπους σώματος και όλα τα γούστα.

Τα ψηλόμεσα φαρδιά τζίν συνδυασμένα με τοπ για casual εμφανίσεις δεν έχουν ηλικία και σίγουρα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

Τα καλοκαιρινά φορέματα θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και σε χαμηλές τιμές στα καταστήματα. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι πολλά και δεν θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε. Από έθνικ μέχρι πλεχτά κι από πολύχρωμα μέχρι λευκά. Από μοντέρνα μέχρι Vintage. Δεν έχετε παρά να βρείτε το δικό σας!

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα