Για γυναίκες με άποψη…

Το LF συνδύασε για σας εντυπωσιακά σύνολα για το γραφείο, τον απογευματινό καφέ αλλά και την βραδινή καλοκαιρινή έξοδο. 

Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες και να τραβήξετε τα βλέμματα.

Οι κοραλλί και μπεζ αποχρώσεις είναι διαχρονικές και μια σίγουρη επιλογή. Το LF βρέθηκε σε καταστήματα στη Λιβαδειά και Θήβα και τα συνδύασε με μοναδικά παπούτσια και αξεσουάρ. 

Η Coco Chanel ξεκίνησε να φορά ναυτικό κοστούμι το 1930 και οι σκούρες μπλε λωρίδες θεωρούνται ακόμη πολύ κομψές. Τα χρώματα αυτού του στυλ είναι μπλε, λευκό, μαύρο κίτρινο και λαχανί. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να χρησιμοποιείται με χρυσά αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα.

Αν το ωράριο σας δεν σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο σπίτι για να αλλάξετε το σύνολο σας, πριν από τη βραδινή σας έξοδο, τότε επενδύστε σε μερικά σύνολα με ουδέτερη απόχρωση.

Αν παίξετε δημιουργικά με ρούχα και αξεσουάρ που ήδη βρίσκονται στην ντουλάπα σας, είναι δυνατόν να αποκτήσετε διαφορετικά σύνολα γραφείου, που θα είναι λειτουργικά όλες τις ώρες της ημέρας, εξυπηρετώντας περισσότερες ανάγκες σας.

Λόγω καλοκαιριού, έχεις το ελεύθερο να παίξεις με τα χρώματα και να φορέσεις ρούχα σε έντονες αποχρώσεις με πολλά αξεσουάρ.

Αυτοί είναι όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι ανάλογα με την περίσταση. Αντιγράψτε ελεύθερα το στυλ που σας ταιριάζει!

Αν μας παρακολουθείς έστω και λίγο θα γνωρίζεις ότι τις τάσεις της μόδας όχι απλά τις ακολουθούμε αλλά τις λατρεύουμε και μάλιστα επιλέγουμε πολύ προσεκτικά αυτές που ταιριάζουν στο προσωπικό μας στυλ πριν προχωρήσουμε σε αγορές. Η συνταγή της επιτυχίας είναι να μάθεις να συνδυάζεις κομμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από τις φετινές πασαρέλες με all time classic στοιχεία που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. 

Φυσικά, οι nude αποχρώσεις και τα παστέλ χρώματα είναι μία τάση που λατρεύουμε . Ένα υπέροχο χρώμα που προσθέτει την ουδετερότητα  που χρειαζόμαστε, και μπορεί να σπάσει με ένα αξεσουάρ σε τόνους του χρυσού ή του μαύρου.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα