Το La Figura προτείνει…

Το LF βρέθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα, χρωματιστά και με έντονο άρωμα γυναίκας κατάστημα της Λιβαδειάς. Μίλησε με την κα. Βίβιαν Γαλανάκου, Ιδιοκτήτρια του Vivian’s World που βρίσκεται στην οδό Καλιαγκάκη 6 και φυσικά ψώνισε ένα χειροποίητο μενταγιόν που της ταιριάζει.

Οι Γάλλοι σχεδιαστές λανσάρουν ένα νέο είδος μάσκας για τη γυναίκα που μετακινείται πολύ και εργάζεται πολλές ώρες με τη χρήση της ώστε να είναι κομψή και ταιριαστή. Αγοράζουν μάσκα οι πελάτισσες σας; Την επιλέγουν με γνώμονα την εμφάνιση τους;

Σίγουρα δεν την χρησιμοποιούν οι γυναίκες της περιοχής μας όπως στις μεγάλες πόλεις ή στον Παρίσι αλλά κυρίες που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες ή που μετακινούνται συχνά επιλέγουν τη χρήση τους και μάλιστα τις γαλλικές μάσκες σε πολλά σχέδια και χρώματα για να τις συνδυάζουν. Σε μας θα βρουν γαλλικές μάσκες διπλής όψης και μπορούν να τις συνδυάσουν με φουλάρια και τσάντες και καπέλα.

Έχει επανέλθει η αγορά στους κανονικούς της ρυθμούς μετά το τέλος της καραντίνας;

Φυσικά και όχι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε ότι έχει επιστρέψει η αγορά στους προ καραντίνας ρυθμούς. Θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα γι αυτό αλλά είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε να αλλάξει σιγά σιγά προς το καλύτερο. 

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα