Τι θα φορεθεί το χειμώνα 2023-2024

Αναζητώντας τις φετινές τάσεις της μόδας, ανάμεσα στα σύγχρονα ξένα περιοδικά, ξεχωρίσαμε τις προτάσεις του Marie Claire.  
Επιστρέφει και πάλι η κομψή καθημερινότητα με σιγουριά στην μετά-πανδημική εποχή. Η νέα εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα έρχεται! 

Οι τάσεις που μπαίνουν στη λίστα:

ΦΑΡΔΙΕΣ ΒΑΤΕΣ

Ετοιμάσου για την επιστροφή των 80s με βάτες, έντονους ώμους και φαρδιά μανίκια. 
Η μόδα μπορεί να μην επαναλαμβάνεται αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες της, αλλά ακόμα και όσα την έχουν βοηθήσει να εξελιχθεί. 

DENIMILAND

Τα denim κομμάτια βρίσκονται ψηλά στο βάθρο της μόδας εδώ και αρκετές σεζόν. Ο Γκλεν Μάρτενς κατάφερε να κάνει τα αποδομημένα τζιν κομμάτια σήμα κατατεθέν στο brand του Y/Project. 

ΜΟΥΤΟΝ ΖΑΚΕΤΕΣ

Είναι μια ακόμα επιλογή. Όσες σεζόν κι αν περάσουν, τα δερμάτινα πανωφόρια με shearling επένδυση στην εσωτερική πλευρά και στο περίγραμμα παραμένουν ένα από τα βασικά της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας.

ΚΟΚΚΙΝΟ HEAD-TO-TOE

Κάθε εποχή χαρακτηρίζεται και από ένα χρώμα. Το καυτό κόκκινο χρώμα έρχεται για να φωτίσει τον φετινό χειμώνα. 

FANCY ΓΟΥΝΕΣ

 Μια ακόμα μοντέρνα επιλογή είναι οι ζεστές , απαλές, πληθωρικές γούνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι στρέφονται στις πιο οικολογικές εκδοχές της φυσικής γούνας. 

ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ

Ένα από τα βασικά κομμάτια του ανδρικού κώδικα ντυσίματος περνάει (ξανά μετά από καιρό) στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, για να ενισχύσει το ανδρόγυνο look. 

Ακολουθείστε μας στο La-figura.gr για να μάθετε τι θα φορεθεί τα φετινά Χριστούγεννα, σύντομα….

Έλενα Ιωάννου

Digital marketing (social media ), content creator

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here