Τα Must-Haves των Curvy Γυναικών από το GeSo

Η ομορφιά βρίσκεται παντού – σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Μόδα φτιαγμένη για curvy γυναίκες απαλλαγμένη από κλισέ, ακολουθώντας το αληθινό. Όλα τα must-haves των curvy γυναικών που πρόθυμα αγκαλιάζουν τις πλούσιες καμπύλες. Η μετασχηματική δύναμη της Μόδας έχει βρει πλέον τα πατήματα προς τα εκεί και τα ακολουθεί σταθερά.

Ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες, προσαρμοσμένα με ακρίβεια σε plus size σιλουέτες υπογραμμίζοντας πως τα trends της Μόδας έχουν έναν νέο προορισμό.

Τα πιο hot στυλ για τις γυναίκες με καμπύλες, ρούχα φτιαγμένα για γυναίκες καμπυλόγραμμες που στοχεύουν στην ανάδειξη μιας ζουμερής σιλουέτας. Φωτεινά χρώματα και κοψίματα που αποδεικνύουν ότι η Μόδα δεν έχει νούμερα και πως ¨αν γίνει σωστά¨ οι καμπύλες είναι sexy.

Τόσα έχουν ειπωθεί για το πλέον ευέλικτο καλοκαιρινό αυτό στυλ φορέματος που αγκαλιάζει τις καμπύλες κάθε σωματότυπου και ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας με το ανάλογα αξεσουάρ. Είναι σίγουρα μια basic επιλογή και θα την κάνεις μόνο στο GeSo

Maxi φόρεμα με έντονα print, γιατί το Καλοκαίρι τα αγαπά… Προσθέστε μεγάλα κοσμήματα, φορέστε ένα φωτεινό κραγιόν και μόλις βρήκατε το look των parties, των βραδινών σας εξόδων – σε σπίτια με φίλους ή κάπου χαλαρά απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές νύχτες.

Βρείτε το νούμερο σας και ανανεώστε ντουλάπα και διάθεση μαζί!

Ο Αύγουστος είναι η καλύτερη περίοδος για να βγούμε για ψώνια, λόγω των εκπτώσεων. Που μπορείς να βρεις τώρα όμως καλοκαιρινά ρούχα σε όλα τα μεγέθη με ποιότητα σε πραγματικά χαμηλές τιμές και όχι απλώς με μία μικρή έκπτωση;

Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο κατάστημα της GeSo και σε διαβεβαιώ ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτοαγοράσεις. Όλα τα ρούχα του καταστήματος από φορέματα μέχρι και παντελόνια είναι απίστευτα στυλάτα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση, είτε αυτή είναι ένας καλοκαιρινός γάμος – βάφτιση είτε στις διακοπές σου, για να μαγέψεις τους πάντες με την εμφάνιση σου.

Τι μπορείς να βρεις όμως αυτή τη στιγμή;

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε maxi φορέματα με έντονα prints, με μανικάκι ή τιράντα και σε midi μονόχρωμα φορέματα με όμορφες λεπτομέρειες ή με τροπικά και έθνικ σχέδια. 

Προφανώς όμως, υπάρχουν και προτάσεις που μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα βραδινό ντύσιμο. Η must πρόταση σε αυτή την κατηγορία μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι τα αέρινα καφτάνια, τα οποία έχουν πραγματικά πανέμορφα και κομψά prints. Εδώ θα βρεις μπλούζες με δαντέλα, με διαφάνεια αλλά και με κεντητά σχέδια.

Το ρούχο όμως που μας δυσκολεύει περισσότερο από όλα, μιας και δεν μπορούμε να βρούμε πολλά κομμάτια σε μεγάλο μέγεθος και με όμορφα σχέδια, είναι τα παντελόνια. Όχι όμως στο GeSo.

 Ανάμεσα τους βρίσκονται λινές αέρινες παντελόνες, cropped παντελόνες για όσες θέλουν να έχουν ένα πιο μοντέρνο στυλ αναδεικνύοντας τα πόδια τους, αλλά και εφαρμοστά παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο. Αν πάλι δεν θέλεις το παντελόνι σου να έχει πολλά σχέδια, μπορείς κάλλιστα να προμηθευτείς ένα από τα μονόχρωμα κομμάτια του καταστήματος.

Ότι και να διαλέξεις, εκτός του ότι θα το πάρεις σε μια πάρα πολύ καλή τιμή, θα έχεις κομμάτια υψηλής ποιότητας -όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε το GeSo – τα οποία θα ολοκληρώσουν το κάθε outfit σου με έναν υπέροχο τρόπο.

Μπορείς να επισκεφτείς το GeSo στην Λιβαδειά, Σπυρίδωνος 16. Μπορείς επίσης να παραγγείλεις και ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα στο facebook 

GeSo https://www.facebook.com/Καταστημα-γυναικειων-ενδυματων-GESO-946816895464541/

Η κα. Γεωργία Σοφάνη θα βρίσκετε για σας και στο 22610 26909 ώρες καταστημάτων για κάθε παραγγελία, απορία και συμβουλές για την εμφανισή σας σε κάθε περίσταση.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα