Τα 3 στάδια ομορφιάς για το καλοκαίρι 2021

Το φετινό μακιγιάζ προσαρμόζεται στις νέες τάσεις που προτείνουν οι κορυφαίοι makeup artists για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Ποια θα είναι λοιπόν τα στυλ και τα χρώματα για φέτος;

Κάποια από αυτά είναι κλασικά και διαχρονικά. Υπάρχουν όμως και trends που δεν θα περίμενε κάποιος για την θερμή αυτή περίοδο του χρόνου, όπως είναι τα έντονα smokey eyes και η χοντρή γραμμή μαύρου eyeliner. Παρόλα αυτά πρόκειται για στυλ που θα είναι must στο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

  1. Όμορφη επιδερμίδα

Ένα μακιγιάζ ξεκινάει πάντα από την τέλεια βάση. Αυτή δηλαδή που θα αποτελέσει τον βασικό καμβά πάνω στον οποίο θα δημιουργήσουμε το τελικό μας make up.

Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις στην επιδερμίδα που προτείνουν οι ειδικοί;

Λαμπερή επιδερμίδα και για την Άνοιξη / Καλοκαίρι

Η ματ επιδερμίδα δεν είναι κάτι που θέλησαν να προβάλουν οι ειδικοί για τη νέα σεζόν. Προτείνουν λοιπόν ως βάση ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, ιδιαίτερα στο επάνω μέρος του προσώπου. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που δεν έχει την ανάγκη πολλών προϊόντων για να αναδειχθεί.

Μια καλή ενυδατική κρέμα και ένα πολύ ελαφρύ foundation  είναι αρκετά για να σας κάνουν να λάμψετε φέτος.

Ανοιξιάτικο ρουζ στα ζυγωματικά για νεανική όψη

Μια ελαφριά δόση ρουζ στα ζυγωματικά μπορεί να προσθέτει ακριβώς το χρώμα που χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να δείχνει ακόμη πιο νεανική. Η απόχρωση μπορεί να είναι ροζ, ή σε ένα πιο θερμό ροδακινί τόνο.

  1. Μακιγιάζ ματιών για το καλοκαίρι 

Έχοντας ολοκληρώσει τη φυσική κάλυψη της επιδερμίδας μας με τα λιγότερα δυνατά καλλυντικά, σειρά έχει το μακιγιάζ των ματιών με σκιές σε διάφορες αποχρώσεις και στυλ makeup που τραβούν τα βλέμματα. Ας δούμε ποιες είναι οι τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο αυτή την περίοδο.

Τα Smokey Eyes δεν λείπουν ποτέ από το μακιγιάζ

Μακιγιάζ με έντονες μαύρες γραμμές eyeliner

Χρωματιστές σκιές ματιών και eyeliner σε διάφορες αποχρώσεις

Το μπλε χρώμα στα μάτια θα είναι top επιλογή

  1. Τα χρώματα που θα φορεθούν στα χείλη 

Ένα ολοκληρωμένο  makeup χρειάζεται και το κατάλληλο χρώμα στα χείλη. Αν λοιπόν αναρωτιέστε για το ποιες θα είναι οι αποχρώσεις κραγιόν που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 στο μακιγιάζ, η παρακάτω λίστα θα σας δώσει το στίγμα της εποχής.

Έντονα κόκκινα χείλη για εντυπωσιακές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις

Σκούρο μακιγιάζ χειλιών 

Χείλη με διαβάθμιση χρώματος

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα