Στα Prince Oliver το καλοκαίρι είναι πάντοτε γιορτή!

Summer Campaign 2022

Πιστά στον ανατρεπτικό και μοντέρνο χαρακτήρα τους, τα Prince Oliver θυμούνται την ιταλική τους καταγωγή και το αιώνιο, μακρύ Μεσογειακό καλοκαίρι, με μια καλοκαιρινή καμπάνια που σφύζει από χρώμα, στυλ και ενέργεια.  

Η νέα «Break the Rules» καμπάνιά τους, για το Καλοκαίρι του 2022 ξεδιπλώνει την προϊοντική γκάμα του brand, με νέες κατηγορίες σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, καινούριες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες και αποκλειστικούς χρωματισμούς και σχέδια .

Χώρος του editorial είναι μια αμμουδερή παραλία της Μεσογείου που μεταμορφώνεται στο απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό, με λυγερόκορμες σιλουέτες και οικείες φιγούρες που βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και δείχνουν το βάθος της συλλογής, αλλά και τη σοφία της.

Με πουκάμισα και παντελόνια από δροσερό λινό, με μια τεράστια γκάμα χρωμάτων σε premium βαμβακερά polo (σήμα – κατατεθέν του brand) και chinos παντελόνια, με modern fit βερμούδες αλλά και cargo. Ιδιαίτερη θέση στην καλοκαιρινή συλλογή αποτελούν τα κοστούμια, με βάση το μαλλί, τη βισκόζη και άλλα ποιοτικά νήματα. Με μυτερά ή στρογγυλά πέτα, αλλά και σταυροκουμπωτά, μονόχρωμα, ριγέ και καρό, επίσημα σμόκιν, συγκροτούν μια ολοκληρωμένη κατηγορία για κάθε περίσταση (wedding, business, sportive). Το ίδιο ισχύει και για τα πουκάμισα και τις γραβάτες, αλλά και τα παπούτσια (oxford, derby, brogue) που συνθέτουν ένα ανδρικό outfit με κύρος και εκλεπτυσμένη ταυτότητα.    

Ασφαλώς, δεν λείπουν οι μελετημένες προτάσεις στο χαλαρό athleisure και στο δυναμικό street style, με ψαγμένα τεχνολογικά υφάσματα, ενώ τα φετινά swimwear και beachwear αποδεικνύουν το νεανικό χαρακτήρα του brand και θα αγαπηθούν από όλες τις ηλικίες.  

Στη γυναικεία συλλογή ξεχωρίζουν τα one shoulder και ολόσωμα μαγιώ, τα υπέροχα floral και boho φορέματα, τα designed in Italy σανδάλια και γυαλιά ηλίου για ένα απόλυτα σέξι αλλά και κομψό look, που είναι προορισμένο να γοητεύσει..    

Τώρα, με καλοκαιρινές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50%, τα Prince Oliver έχουν την απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα του ανδρικού και γυναικείου στυλ, αλλά και τιμές που δεν επηρεάστηκαν από το αυξανόμενο κύμα ακρίβειας -αντιθέτως παραμένουν ελκυστικές και value for money.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα