“Μόδα-Φθινόπωρο 2020”

Όλα τα είχαν οι φετινές πασαρέλες για τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2019-2020.Έτσι λοιπόν, το φθινόπωρο θα δούμε μίνιμαλ κομμάτια σε ολόσωμες φόρμες, κοστούμια, παντελόνια και φορέματα, παλτό και φορέματα τύπου Matrix, θα γυρίσουμε πίσω στις δεκαετίες του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90, θα ντυθούμε λίγο πιο σέξι, θα βάλουμε neon χρώματα και σκούρα φλοράλ ρούχα

To LF διάλεξε για το φθινόπωρο,ρούχα πιο ταιριαστά και κομψά για την ελληνίδα γυναίκα. Ρούχα για όλες τις ώρες, άνετα και διαχρονικά.

Ίσως είναι νωρίς να μιλήσουμε για πουλόβερ και αδιάβροχα μιας και βρισκόμαστε στην αρχή του φθινοπώρου, για μπότες και γούνινα παλτό.. Και μόνο που τα σκέφτομαι ουφ φουντώνω, όμως μια σούπερ ενημερωμένη fashionista είναι καλό να γνωρίζει νωρίτερα τις τάσεις της μόδας της εποχής που ακολουθεί ώστε να ετοιμάσει σωστά τη “λίστα”..

Προς το παρόν σακάκια…

Ανανεώστε τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη εμφάνιση σας με στυλάτα και μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ.

Πρόκειται για κομμάτια που καλύπτουν κάθε γυναικεία ανάγκη και ολοκληρώνουν το ντύσιμο μας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Κάποια σχέδια είναι καθαρά νεανικά και σπορ, ενώ δεν λείπουν και τα πιο chic και ιδανικά για ντύσιμο σε γραφείο.

Η σεζόν του κοστουμιού έφτασε! Παρατηρήθηκε μια αναγέννηση της άνετης επαγγελματικής ένδυσης από τους νέους σχεδιαστές και χαιρόμαστε για τις μέρες που θα έρθουν. Το κοστούμι είναι όσο μίνιμαλ πρέπει για να το φορέσεις και το βράδυ: έχει μεγάλο σακάκι με λεπτομέρειες στα μανίκια και ίσιο παντελόνι. Για πιο σοφιστικέ εμφάνιση, συνδύασέ το με ζιβάγκο σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις. Τα παντελόνια χαλαρώνουν και αυτά, ώστε να προσαρμόζονται και να συνδυάζονται εύκολα. Είναι άνετα, πιο punk ή boho και στενά στη μέση για να τα φοράς με στυλ.

Αυστηρές γραμμές και γήινοι τόνοι σε μια υπέροχη αρμονία. Το military look μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση και να απογειώσει το ντύσιμο. Πλέον τα στρατιωτικού τύπου ρούχα και αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα έτσι ώστε να μην θυμίζουν το ανδρικό στιλ αλλά να απογειώνουν την θηλυκότητα. Το military look συνδυάζεται υπέροχα με λευκό, με μπλε σκούρο, με ροζ, με μπεζ. Από τα κλασικά χακί παντελόνια, έως τις εκκεντρικές φούστες και τα χακί parka, το military look θα φορεθεί πολύ και την φετινή σεζόν.

Αν έχεις βάλει στόχο να κάνεις απόλυτα chic εμφανίσεις κάθε μέρα φέτος το φθινόπωρο το κομμάτι που θα χρειαστείς χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ένα: η μίντι πλισέ φούστα. Την είδαμε σε δεκάδες street style εμφανίσεις και δηλώνουμε γοητευμένες αφού έχουμε διαπιστώσει ότι συνδυάζεται με τόσους διαφορετικούς τρόπους που σίγουρα θα βρούμε και εμείς αυτόν που μας ταιριάζει.

Πολλά από τα σύνολα που είδατε θα βρείτε στα μαγαζιά της Βοιωτίας. Οι βιτρίνες ανανεώνονται κάθε μέρα…ρίξτε μια ματιά!!!

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα