“Ηδέως ζην” Εαρινό Ιατρικό Συμπόσιο από την Ε.Α.Ε Λιβαδειάς. (podcast)

Το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, πραγματοποίησε και φέτος το Εαρινό Ιατρικό Συμπόσιο την Κυριακή 28 Μαϊου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς, με θέμα: “Ηδέως ζην, μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην ζωή μας;”

Την ιατρική εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε, dr Ευάγγελος Φιλόπουλος, ογκολόγος-γυναικολόγος.

Ομιλήτριες ήταν η Δάφνη Μπακαλίδου, Αναπλ. Καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας (Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής) η οποία μίλησε για το ευ ζην μετά τη διάγνωση, την θεραπεία, την ανάρρωση και την επάνοδο στην κανονικότητα, και η Κατερίνα Μουστάκα, ιατρός-συγγραφέας η οποία παρουσίασε το ιδιαίτερο θέμα του Στρες ως το καλύτερο κρυμμένο μυστικό του μυοσκελετικού πόνου.

Φυσικά την εκδήλωση χαιρέτησε με το ιδιαίτερο ύφος της η πρόεδρος του παραρτήματος Λιβαδειάς, Στέλλα Ταπανλή, η οποία μαζί με τις κυρίες του ΔΣ και τις εθελόντριες ετοίμασαν μια όμορφη γιορτή με αλμυρά και γλυκά κεράσματα και με την μουσική συντροφιά της γνωστής τραγουδίστριας Μιρέλας Πάχου και της ορχήστρας της.

Ακούστε τη δήλωσαν τόσο ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε Ευάγγελος Φιλόπουλος όσο και η πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα