Γυναικεία μαγιό 2021

Και μπορεί ο Ιούνιος να μην μας έχει χαρίσει ακόμη τη ζέστη που περιμέναμε και να μην έχουμε ακόμη τολμήσει κάποιοι να πάμε για μπάνιο στις κοντινές παραλίες, όμως σίγουρα έχουμε ξεκινήσει να επιλέγουμε μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Το La Figura σας προτείνει σχέδια διαχρονικά και άνετα, που θα φορεθούν φέτος και βρίσκονται σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα.

Το «μυστικό» είναι να επιλέξετε εκείνο το μαγιό που θα σας κάνει να δείχνετε και να νιώθετε υπέροχα. 

Ήρθε ο καιρός για τα πρώτα μπάνια; Επιλέξτε το ιδανικό για το σώμα σας μαγιό και περπατήστε μέχρι τη θάλασσα γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Το μπικίνι, το αγαπημένο μαγιό της γυναίκας, έρχεται να μας απογειώσει με μοντέρνα σχέδια και seχy διάθεση. Το μαύρο και το λευκό πρωτοστατούν σε αυτή την κολεξιόν, ενώ τα διάφορα μοτίβα είναι εξαιρετικά πρωτότυπα και ιδιαίτερα που θα ξετρελάνουν τους πάντες.

Μπορεί παλιότερα οι γυναίκες με πλούσιες καμπύλες να δυσκολεύονταν να βρουν μοντέρνα ολόσωμα, τανκίνι ή μπικίνι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που να τις κάνουν εκθαμβωτικές στην παραλία, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πια!

Αν ρίξετε μια ματιά σε διάφορα καταστήματα θα βρείτε αμέτρητα εντυπωσιακά plus size σχέδια βασισμένα στα top trends για τα γυναικεία μαγιό του 2021. Κάποια από αυτά είναι αρκετά φθηνά, ενώ δεν λείπουν και τα επώνυμα μαγιό για παχουλές που συνήθως έχουν πιο ανεβασμένη τιμή.

Και μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το καινούργιο σας μαγιό.

Επιλέξτε ένα που σας εφαρμόζει σωστά

Βεβαιωθείτε ότι το μαγιό σας είναι στο νούμερό σας και εφαρμόζει σωστά στο κορμί σας χωρίς να αφήνει να σας «πετάνε» διάφορα παχάκια. Είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα όταν το φοράτε.

Τραβήξτε την προσοχή στα πιο ελκυστικά σημεία σας

Όλες μας έχουμε πάνω στο σώμα μας σημεία που θέλουμε να είναι πάντα καλυμμένα. Έχουμε όμως κι άλλα που θεωρούμε ότι είναι το ατού της εμφάνισής μας, όπως ένα ωραίο μπούστο ή η λεπτή μέση.

Φορέστε ό,τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας

Εσείς γνωρίζετε τη σιλουέτα σας καλύτερα από τον καθένα και σίγουρα ξέρετε ποια σχέδια σε μαγιό μπορούν να την αναδείξουν και ποια όχι. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν στη μόδα είναι τα μικροσκοπικά μπικίνι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθήσετε αν ξέρετε ότι ένα ολόσωμο σάς ταιριάζει καλύτερα.

Φορέστε σταδιακά όλο και πιο έντονα χρώματα

Εάν σας αρέσουν τα φωτεινά, έντονα χρώματα στα μαγιό, είναι καλή ιδέα να πάρετε ένα τέτοιο αλλά να μην το φορέσετε από τα πρώτα μπάνια όταν το δέρμα σας είναι ακόμα άσπρο. Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το καφέ και το μπεζ, αλλά και τα πιο σκούρα (μαύρο, μπλε) δείχνουν καλύτερα σε όχι και τόσο μαυρισμένες επιδερμίδες.

Μην βιαστείτε να επιλέξετε μαγιό

Μην περιοριστείτε σε ένα στυλ που φοράτε χρόνια, αλλά δοκιμάστε πολλά διαφορετικά για να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα -δοκιμάστε ακόμα κι αυτά που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δείχνουν ωραία πάνω σας, ίσως εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα