Αρβανίτσα 2023: 10ο Φεστιβάλ Δάσους!

Ένα από τα μεγαλύτερα κατασκηνωτικά φεστιβάλ της χώρας, το Φεστιβάλ Δάσους της Αρβανίτσας, γιόρτασε φέτος 10 χρόνια με ένα συναρπαστικό line-up.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργάνωσε το 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο, 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής που πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, τον Ιούλιο, στo πανέμορφο οροπέδιο του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, κάτω από τα έλατα.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ βρεθήκαμε κι εμείς εκεί γιατί εκτός από τα μεγάλα ονόματα θέλαμε να χειροκροτήσουμε τα δικά μας παιδιά. Εκτός λοιπόν από τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ και ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ, απολαύσαμε τους δικούς μας ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚ και ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΩΡΑΪΤΗ.

Απολαυστικός βέβαια ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

Το Σάββατο η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Εκτός από τους νεαρούς κυρίως κατασκηνωτές που είχαν κατακλείσει και φέτος το βουνό, στην Αρβανίτσα βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την συναυλία χιλιάδες κόσμου που γέμισαν το οροπέδιο.

Αναμεσά τους και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Βοιωτίας και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Περγαντάς με την συζυγό του και την κόρη του καθώς και ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας με την οικογένειά του γιορτάζοντας εκεί και τα γενέθλια της μεγάλης του κόρης.

Υπήρχε αρκετό φαγητό και ποτό για να προμηθευτεί κανείς και σε περίπτωση ανάγκης βρισκόταν και φέτος εκεί η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και γιατροί του νοσοκομείου Λιβαδειάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
http://festival.oreivatikos-kiriakiou.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ –
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here