Άνοιξη 2024: Κομψή και άνετη!

Τα ρομαντικά παστέλ χρώματα είναι διαχρονικά και ταιριάζουν απόλυτα με τις ηλιόλουστες μέρες της σεζόν. Το φαρδύ και άνετο στυλ σε ανοιχτές αποχρώσεις του μπεζ, γκρι, λευκό, ροζ, σιελ και πράσινο θα κυριαρχήσει και την άνοιξη του 2024.

Ο ρομαντισμός ταυτόχρονα με την δυναμική πλευρά της γυναίκας είναι η επιλογή μεγάλων οίκων μόδας ανά τον κόσμο όπως Dior και Oscar de la Renta. Μια πολύ γλυκιά απόχρωση του ροζ, που ήδη εμφανίστηκε στις περσινές πασαρέλες των N°21, Jil Sander και Rabanne, επιστρέφει για να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Το απαλό αυτό καφέ θα “γλυκάνει” τα looks μας και θα αναδείξει την έμφυτη κομψότητα μας. Θα συνδυαστεί ιδανικά με navy blue , ενώ σε total looks θα κάνει δήλωση μόδας. Είναι σαφώς και αυτό ένα outfit που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Το γκρι και το γαλάζιο είναι σίγουρα από τα πολυαγαπημένα χρώματα τη σεζόν Άνοιξη 2024 και θα πρωταγωνιστήσει σε total looks, επίσης σε loungewear με ρίγες ή σε συνδυασμό με καφέ και πορτοκαλί. Είναι μια safe επιλογή για το γραφείο ή για την απογευματινή σας έξοδο.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here