“Γυναικεία σακάκια και παλτό 2020-21. Τι θα φορεθεί φέτος το χειμώνα”

Μια νέα σεζόν ξεκινάει και τα top fashion trends αλλάζουν. Ανακαλύψτε λοιπόν τι προτείνουν οι σχεδιαστές για τη μόδα σε πανωφόρια της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Πρόκειται για μια σειρά από τάσεις σε σακάκια, παλτό και καμπαρτίνες που θα φορεθούν πολύ από τις γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα in fashion. Κάποια εξ αυτών παραμένουν στην κορυφή εδώ και πολλές σεζόν, όμως δεν λείπουν και οι καινούργιες προσθήκες που δίνουν μια ανανέωση στο στυλ του ντυσίματος μας.

Μία άνετη καπαρντίνα αποτελεί ένα εμβληματικό πανωφόρι, ιδανικό να συνδυαστεί με τα πάντα από τζιν και αθλητικά μέχρι φλοράλ μίντι φορέματα. Η καπαρντίνα είναι ίσως το πιο πολυμορφικό από όλα τα πανωφόρια, ενώ το χακί, το μπεζ, το ναυτικό μπλε και το μαύρο είναι οι πιο δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Συνδυάστε την έξυπνα, επιλέγοντας ένα σχέδιο με statement λεπτομέρειες είτε σε μακρύ είτε σε κοντό μήκος για να έχετε ένα ξεχωριστό στυλ.

Η επιλογή του σωστού παλτό ίσως αποτελεί και την μεγαλύτερη απόφαση για την γκαρνταρόμπα του χειμώνα. Ανακαλύψτε το στυλ που μπορείτε να φορέσετε πάνω από κάθε σύνολο. Θα δοκιμάσετε ένα oversized μάλλινο παλτό ή ένα κομψό σε στυλ κρουαζέ για το γραφείο; Ίσως ένα καμηλό παλτό, ή ένα τζάκετ με shearling επένδυση για το Σαββατοκύριακο;

Το σακάκι, το φθινόπωρο και τον χειμώνα, είναι το αγαπημένο μας ρούχο που κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει λίγο πιο… περιποιημένη (φορώντας ακόμη και το τζιν της), πιο κομψή ενώ γίνεται το ιδανικό πανωφόρι για τις πιο δροσερές και κρύες μέρες. Αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα, το σακάκι παύει να είναι μονόχρωμο (μαύρο, μπεζ ή καφέ) και η μόδα θέλει σακάκια με σχέδια καρό, μικρά ή μεγάλα. Σακάκια φαρδιά, πιο στενά, σχεδόν αντρικά που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με παντελόνια υφασμάτινα, τζιν, κολάν, φούστες και φορέματα. Αν θέλετε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα κομμάτι φέτος, αυτό πρέπει να είναι ένα καρό σακάκι για όλες τις ώρες.

Το military look είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην βιομηχανία της μόδας.

Το 1960, ο Υves Saint Laurent σχεδίασε τα διάσημα «pea coats» (σταυροκούμπωτο ημίπαλτο) επηρεασμένος από τα ρούχα του στρατού. Την ιδέα ακολούθησαν κι άλλοι διάσημοι οίκοι: Dries Van Noten, Balmain, Givenchy και πολλοί ακόμα. Τα αξεσουάρ δεν έμειναν ανεπηρέαστα από την τάση. Τα aviator γυαλιά ηλίου και οι handbags Louis Vuitton ακολούθησαν το εν λόγω στιλ. Περνώντας στο σήμερα, βλέπουμε την τάση να κυριαρχεί ακόμα.

Πλέον όμως παίρνει άλλη διάσταση.

Το δερμάτινο μπουφάν είναι μια στιλιστική επιλογή που προτιμά κάθε γυναίκα σχεδόν σε όλες τις εποχές. Είτε αυτό είναι το φθινόπωρο, είτε αρχές χειμώνα πριν τα πολλά τα κρύα, είτε στις πρώτες ανοιξιάτικες δροσούλες. Η επιλογή στο δερμάτινο είναι μια ένδειξη της προσωπικότητας σου και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο item στη ντουλάπα σου. Είναι άνετο, διαχρονικό και για μια ακόμα φορά μέσα στις τάσεις της μόδας.

Η μόδα της φετινής σεζόν έχει, ήδη από πέρυσι, αναδείξει τα πλεκτά σε πρωταγωνιστές, ντύνοντας πλέον τα πάντα με τη χαρακτηριστική υφή τους. Οversized ζακέτες και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από χαριτωμενες εμφανισεις σε πιο απαλές ή πιο σκούρες αποχρώσεις οι οποίες δίνουν μια απόλυτα chic, φρέσκια και στιλάτη πινελιά σε κάθε outfit που προστίθενται.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα