Παπούτσια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Ως γυναίκες λατρεύουμε τα παπούτσια και κάθε σεζόν όλες μας κάνουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη ανανέωση της συλλογής μας. Αν λοιπόν σκέφτεστε κι εσείς να προχωρήσετε σε μια αγορά ή απλά αναρωτιέστε ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021, η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει την απάντηση. Πρόκειται για κλασσικές επιλογές παπουτσιών που παραμένουν στην κορυφή εδώ και δεκαετίες, αλλά και για κάποιες νέες προτάσεις.

Τα παπούτσια για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021 που θα φορεθούν πολύ, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ. Είναι extreme, casual ή και πιο rock για να μπορέσεις να βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει καλύτερα. Το νόημα είναι να μη φοβηθείς να πειραματιστείς με το στυλ σου.

Τα μποτάκια και ιδιαίτερα τα ankle boots αποτελούν ένα από τα κορυφαία σε προτιμήσεις παπούτσια τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα με την ηλικία και το στυλ της.

Ο σημαντικότερος λόγος που οι γόβες με χοντρό τακούνι αποτελούν πλέον την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας είναι η άνεση που προσφέρουν. Είναι βασικό να μπορείς να νιώθεις ξεκούραστη χωρίς κανένα περιορισμό, ειδικά από τα παπούτσια σου, όλες τις ώρες τις ημέρας. Από το πρωί που βρίσκεσαι στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου πρέπει να το απολαμβάνεις και όχι να ανυπομονείς για την στιγμή που θα τα βγάλεις. Ξέχνα τις γόβες με λεπτό τακούνι που σε υποχρέωναν να βρίσκεσαι όλο το βράδυ καθισμένη! Οι γόβες με χοντρό τακούνι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη χωρίς να κουραστείς.

Για μια ακόμα φορά τα μποτάκια κρύβουν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Η ποικιλία είναι πραγματικά ατελείωτη. Day-to-night μποτάκια που φοριούνται από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ για μπύρα. Και φυσικά, υπέροχα και κομψά μποτάκια για τις πιο ιδιαίτερες και καλές εμφανίσεις.

Φέτος, η μόδα γυρίζει σελίδα προς τα πίσω, επιστρέφοντας στην αγορά τα μυτερά παπούτσια. Τα υποδήματα, αυτά, θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ. Προσωπικά, ο συνδυασμός αυτών των παπουτσιών με ένα skinny jeans κι ένα σακάκι, θα αναδείκνυε τη θηλυκότητά σου.

Είναι δερμάτινα, με ξύλινο πάτο και σταθερό χοντρό τακούνι! Τι άλλο να ζητήσεις από τα νέα, ιδανικά για morning & evening looks, παπούτσια σου;

Μπορεί να μην το περίμενες, όμως στην αγορά κυκλοφορούν και…ρομαντικά rubber shoes και κομψά Loafers! Σαν τα ζευγάρια παπουτσιών που θα δούμε στην επόμενη φωτογραφία. Ένα ζευγάρι rubber shoes με ροζ ρομαντικό χρώμα και πολύχρωμα loafer θα μπορέσουν να σε συντροφεύσουν στον καφέ με τις φίλες, ή στο επαγγελματικό meeting.

Κι αν θέλεις ένα ζευγάρι γυναικεία αρβυλάκια για την καθημερινότητα σου, τότε σίγουρα τα παρακάτω είναι αυτά που αναζητάς. Γυναικεία αρβυλάκια που μπορούν να συνδυαστούν με jean, κολάν ή και φούστα. Σίγουρα θα “σώσουν” την μέρα σου με τον πιο rock και ανατρεπτικό τρόπο.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα