Μεγαλόπρεπα γιορτάστηκε ο Ευαγγελιστής Λουκάς στον Ορχομενό.

Η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελιστή Λουκά παραμονή της γιορτής του, έδωσε την ευκαιρία στους Ορχομένιους αλλά και στους πιστούς του ευρύτερου δήμου Ορχομενού να προσευχηθούν, να αναζητήσουν και να ζητήσουν από τον γιατρό της ψυχής τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την γιορτή ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος του Ορχομενού Βούλα Καράλη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης.

Ο κόσμος που βρέθηκε στον Ι.Ν. του Ευαγγελιστή Λουκά, μπόρεσε να απολαύσει στον προαύλιο χώρο του, έκθεση τοπικών προϊόντων. Για 3 μέρες 17-18-19/10 μπορεί να επισκεφτεί και να δοκιμάσει τα τοπικά προϊόντα του δήμου και των τοπικών κοινοτήτων του. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του δήμου Ορχομενού και με την στήριξη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας με σκοπό την γνωριμία και προώθηση των τοπικών μικρών επαγγελματιών.

Το μέλι, το κρασί, οι ξηροί καρποί, τα όσπρια, η πέστροφα, τα αρωματικά έλαια, τα κεραμικά, η τέχνη του μακραμέ αλλά και η σχεδίαση και η δημιουργία ρούχων εντυπωσίασαν και οι παραγωγοί τους απέδειξαν πως ο τόπος μας μπορεί να μας στηρίξει σε δύσκολες εποχές αρκεί να τον στηρίξουμε κι εμείς.

Και του χρόνου με υγεία

L.F

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα