Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. 100 χρόνια ζωής, 100 χρόνια προσφοράς και αγάπης

100 χρόνια ζωής, 100 χρόνια προσφοράς και αγάπης συμπληρώνει φέτος το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειά.

Με οικοδέσποινα την πρόεδρο του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς Αγγελική Μπίνιου πραγματοποιήθηκε μια ειδική εκδήλωση σε αίθουσα του κεντρικού κινηματογράφου στη Λιβαδειά όπου γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια του παραρτήματος παρουσία και του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινού.

Η πολύτιμη προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στον άνθρωπο σε κάθε δύσκολη περίοδο της ζωής του, η εθελοντική δράση των μελών ως φάρος ελπίδας για την πορεία του ανθρώπινου γίγνεσθαι, η αγάπη και η αλληλεγγύη ήταν τα μηνύματα που μετέφερε μέσα από τον λόγο της η πρόεδρος του παρατήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γενικοί γραμματείς υπουργείων, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που κατέκλισαν την αίθουσα.

Οι εθελοντές μοίρασαν δώρα και γλυκά στους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε και η τελετή ορκωμοσίας νέων εθελοντών του τμήματος της Λιβαδειάς.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα