ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

Οι επετειακές δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή συνεχίζονται. Με επίκεντρο την πόλη της Θήβας θα πραγματοποιηθεί ένα 2ημερο γευστικό ταξίδι στην Πολίτικη Κουζίνα καθώς και στα τοπικά προϊόντα.
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 στον πεζόδρομο της Θήβας.

« Με τις οριζόντιες δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή τιμάμε την συμβολή των προσφύγων της Μ. Ασίας και την θετική τους επίδραση στην κοινωνική ζωή του τόπου μας. Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου μαζί με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεά Δίπλα σας, την γνωστή σέφ Μαρία Εκμετσίογλου, φορείς της Θήβας και φυσικά τον δήμο Θήβας, σας περιμένουμε όλους για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Πολίτικη κουζίνα, γιατί η διατήρηση της ιστορικής μνήμης πρέπει να γίνεται με κάθε ευκαιρία» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here