Στο “μαγικό” Διήμερο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας, γίναμε όλοι παιδιά!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Αγίας Τριάδας το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2024. Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας που έγινε ο αγαπημένος θεσμός της πόλης για μικρούς και μεγάλους με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων, του Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του «Ήρων» (κατάστημα Θήβας) με συνδιοργανωτές την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν. Μεγάλης Παναγίας Αγίου Δημητρίου Θηβών και του Event Concept by Vasianna

Οι δραστηριότητες ξεκινούσαν από το πρωί έως και αργά το απόγευμα με τους εθελοντές να απασχολούν τους μικρούς μας φίλους με πλήθος δραστηριοτήτων με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Η μουσική φυσικά διάχυτη παντού. Ο εμπορικός σύλλογος της Θήβας διοργάνωσε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι που έφερε σε επαφή με τη φύση, τις τέχνες και την επιστήμη μικρούς και μεγάλους. Να σημειώσουμε πως ο Εμπορικός σύλλογος της Θήβας αποδεικνύει κάθε φορά πως είναι ένας σύλλογος με ουσία και παρουσία όχι μόνο για τα μέλη του αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία της επαρχίας Θηβών.

“Το 3Ο Παιδικό Φεστιβάλ αποτέλεσε μια δυνατή εμπειρία που θα θυμόμαστε για καιρό! Αξιοσημείωτος είναι επίσης  ο ζήλος και το μεράκι που κάθε χρόνο επιδεικνύουν οι εθελοντές της διοργάνωσης για να διεξαχθεί όσο πιο άρτια γίνεται αυτό το όμορφο Φεστιβάλ” αναφέρει στο δελτίο τύπου ο Δήμος Θηβαίων που ήταν και φέτος αρωγός.

Όσο για τους μεγάλους που βρέθηκαν εκεί, θαύμασαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και όλους τους μικρούς φίλους που συμμετείχαν στην ζωγραφική, την τοξοβολία, το paintball, την αναρρίχηση, την γνωριμία με την μέλισσα και τα προϊόντα της και τόσα ακόμα που τα έφερε σε επαφή με την φύση. Η ομάδα διαχείρισης κρίσεων ήταν στο πλευρό των εκατοντάδων μικρών αλλά και μεγάλων για κάθε ενδεχόμενο.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here