Περίπατος ελευθερίας! Περπατώντας στα ιστορικά μονοπάτια της πόλης.

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 στον «1ο περίπατο Ελευθερίας» που συνδιοργανώνει με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Σκοπός του περιπάτου είναι να συμμετάσχουν οι κάτοικοι της πόλης σε μία εκδήλωση που θα τους δώσει την ευκαιρία να διαβούν από τα ιστορικά σημεία της πόλης και να τιμήσουν τους αγωνιστές, Αθανάσιο Διάκο, Βασίλη Μπούσγο, Οδυσσέα Ανδρούτσο.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.  Επιλέχθηκε μια απλή διαδρομή μήκους 3,1 χιλιομέτρων ώστε  να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας και η οποία θα περνάει από τις οδούς που κοσμούνται από τους ανδριάντες των ηρώων Βασίλη Μπόυσγου (Ι.Γιανούτσου) και Οδυσσέα Ανδρούτσου (Καραγιαννοπούλου).

Η διαδρομή είναι η ακόλουθη: Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής- Γιαννούτσου – Στρατηγού Ιωάννου -Πεζόδρομος Κρύας μέχρι το κάστρο – 2η πεζογέφυρα – χώρος παρκινγκ – Ελευθερίου Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Ανδρεαδάκη – Γεωργαντά αριστερά-Στρατηγού Ιωάννου δεξιά- Γιαννούτσου – Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Στο τέλος της περιπάτου θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.  

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here