Είναι κάτι περισσότερο από κορδέλα. Είναι αυτό που μας ενώνει

Για ακόμα μία χρονιά, το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας και με την συμπαράσταση του δήμου Λεβαδέων, πραγματοποίησε τη συμβολική φωταγώγηση ενός εμβληματικού κτηρίου της πόλης , το Μεσαιωνικό Κάστρο, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Φωταγώγησης Μνημείων και Κτηρίων Οροσήμων, για την Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, το μεσαιωνικό κάστρο την Κρύας φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Παγκόσμιο Σύμβολο της Εκστρατείας ήταν και φέτος η Ροζ Κορδέλα, την οποία δημιούργησε η Evelyn Lauder το 1992. Το φετινό «σύνθημα» αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα, με παγκόσμια απήχηση:

Είναι κάτι περισσότερο από μία κορδέλα. Είναι αυτό που μας ενώνει.

Η φωταγώγηση του Κάστρου έγινε από την πρόεδρο του παραρτήματος Λιβαδειάς κα. Στέλλα Ταπανλή υπό τους ήχους της μουσικής φλάουτου από την μαθήτρια του Τροφώνιου Ωδείου, Ειρήνη Τράκη.

Το παράρτημα της ΕΑΕ Λιβαδειάς σεβόμενο τα ισχύοντα μέτρα, πραγματοποίησε την εκδήλωση με την μικρή συμμετοχή μελών του, στον ανοιχτό χώρο της Κρύας επικοινωνώντας την εκδήλωση μέσω των ΜΜΕ και των social media. 

Με αυτό τον τρόπο και με ασφάλεια διαδόθηκε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενος παρακινώντας όλους να υποστηρίξουν την Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού και κατ’ επέκταση το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα