100 χρόνια Μικρασιατική Καταστροφή! Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας θυμάται και τιμά!

Εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή διοργανώνονται από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων και της Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Το ΔΣ της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας ανακοινώνει την έναρξη των εκδηλώσεων για το 2022, στα πλαίσια της επετείου της 100ετηρίδας Εθνικής Μνήμης .

Την 25η Μαρτίου κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου από την παλιγγενεσία του 1821, στις 11:30 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, θα γίνει έπαρση της σημαίας της ιστορικής επετείου από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις προγραμματισμένες θεματικές εκδηλώσεις της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, με προβολή του ντοκιμαντέρ από το ΙΔΙΣΜΕ : “Γράμματα χωρίς παραλήπτη” και ομιλία από την ιστορικό, επίκουρο καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πόλης, κα Ειρήνη Σαρίογλου με θέμα : 100 χρόνια από την Μικρασιατική τραγωδία – Αλησμόνητες πατρίδες μιας λησμονημένης ιστορίας.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα