Ορχομενός. Τα παιδιά βάζουν χρώμα στην πόλη τους!

«Βάζω χρώμα στην πόλη μου» είναι ο τίτλος της δράσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου στην πόλη του Ορχομενού και γέμισε η κεντρική πλατεία μικρούς κηπουρούς.

Με τον τρόπο αυτό έγινε η έναρξη των δράσεων ενεργοποίησης των εθελοντών κυρίως σε περιβαλλοντικές δράσεις αλλά και ευρύτερα σε δράσεις πολιτισμού στον Δήμο Όρχομενού.

«Μια προσπάθεια να ξαναμπούμε σε ρυθμούς ζωής προ κορονοιού  αλλά και να έρθουν τα παιδιά κοντά στην φύση»  δήλωσε η Δήμαρχος Ορχομενού κα Βούλα Καράλη εγκαινιάζοντας μια σειρά από δράσεις του δήμου.

Τα παιδιά έδωσαν χρώμα με τα λουλουδάκια τους στον Ορχομενό αλλά λίγα χιλιόμετρα πιο κεί στην ΤΚ Καρυάς του δήμου, κάποια άλλα παιδιά ζούσαν την μαγεία των παραμυθιών. Ο Γιώργος Λάιος με την ξεχωριστή του φωνή διηγήθηκε ιστορίες με διδακτικό νόημα και πολύ αγάπη στα παιδιά.

Στις δράσεις αυτές εκτός από την Δήμαρχο, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του πολυδύναμου νηπιαγωγείου Ορχομενού, το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Νώντας Τσιγαρίδας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γρηγόρης Ξηρογιάννης, η αντιδήμαρχος Υγείας Κωνσταντίνα Καράλη και ο πρόεδρος της ΤΚ Ορχομενού Γιάννης Ζουρνής.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here