Μόδα! “Άνοιξη 2023” για κάθε στυλ!

Μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας νέας χρονιάς, αλλά οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2023 είναι ήδη μπροστά μας. “Ανεβασμένο” καθημερινό ντύσιμο, έντονα χρώματα και γνωστά μοτίβα. Σίγουρα, το κρύο είναι ακόμα εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε την ντουλάπα σας για τις πιο ζεστές μέρες που έρχονται. Δείτε τις καλύτερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2023 που προήλθαν από τις πασαρέλες, παρακάτω. Στη συνέχεια, ψωνίστε το καθένα για να αρχίσετε να τα φοράτε τώρα.

Αν μας ρωτάτε, τα μασίφ κομμάτια κοστουμιού είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αλλά για την άνοιξη του 2023 οι σχεδιαστές σας δείχνουν ότι, με καθαρές γραμμές, έντονα χρώματα και όμορφα υλικά, το κλασικό κοστούμι μπορεί να είναι κάθε άλλο παρά βαρετό.

Το άνετο λινό στις αποχρώσεις της άμμου και του μπεζ είναι μια διαχρονική επιλογή και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας.

Η ζακέτα τύπου chanel δίνει στο τζιν σας έναν άλλο αέρα! Τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια είναι επίσης μια τάση που επικρατεί τα δύο τελευταία χρόνια κι έχει αγαπηθεί τόσο που θα φορεθούν και την άνοιξη του 2023.

Αν θέλετε να είστε κομψή, σέξι κι εντυπωσιακή δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα φόρεμα μίντι ή μάξι, μονόχρωμο, με ζώνη στη μέση για να αναδείξετε την σιλουέτα σας.

Η Άνοιξη είναι πάντα ρομαντική και η μακριά φούστα με πολλές ή λιγότερες πιέτες δίνει μια τέτοια διάθεση.

Ποια δεν αγαπά τα λουλούδια την άνοιξη; Ποια δεν αγαπά και δεν νοιώθει ξεχωριστή με τέτοιο style;

Το όξινο πράσινο είναι το χρώμα της εποχής – αν χρειάζεστε αποδείξεις, ελέγξτε τις πασαρέλες στο Fendi και στο Miu Miu. Δίνει ενέργεια στην κεντρική ηρωίδα.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα