Μια ξεχωριστή γιορτή για την Μητέρα από την Εστία Μητέρας Λιβαδειάς!

Μάνα….η  γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Η γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ… Η γυναίκα που σε αποδέχεται γι αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι…

Και τα χρόνια περνάνε…. Κι έρχεται η στιγμή που γίνεσαι μάνα για την μάνα!

Κι αυτό συμβαίνει στην Εστία Μητέρας Λιβαδειάς από το προσωπικό και τις εθελόντριες.

Η Ημέρα της Μητέρας γιορτάστηκε με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο στο σπίτι της μάνας, στην Εστία Μητέρας στην Λιβαδειά. Με λουλούδια για όλους, απαγγελία ποιήματος από μέλος της Εστίας και με την υπέροχη φωνή της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Δήμου, κάποιοι δάκρυσαν για την μάνα που έχουνε χάσει και κάποιοι χαμογέλασαν ευτυχισμένοι που την έχουν ακόμα.

2 χρόνια μετά, λόγο covid-19, η αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας Μητέρας γέμισε ξανά με κόσμο. Αν και η μάσκα δεν έφυγε από τα πρόσωπα, το χαμόγελο στα μάτια ήταν φανερό.

Η πρόεδρος της Εστίας Μητέρας, Χριστίνα Αγγέλου δεν έκρυψε την μεγάλη της χαρά που υποδέχτηκε τους φίλους της Εστίας ξανά μετά από τόσο καιρό. Το ίδιο και οι κυρίες του ΔΣ και οι εθελόντριες που έδιναν λουλούδια σε όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και πνευματικό χώρο της Βοιωτίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, πατέρας Αλέξιος.

Με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο μίλησαν ο Βουλευτής της ΝΔ Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου,ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Παναγιώτης Αγνιάδης.

Ευχή όλων ήταν του χρόνου να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα χωρίς μάσκες.  

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα