Ένα βήμα πιο ψηλά η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ Έρκυνα. Παρασκευαστήριο στο Ζερίκι!

Η ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΡΚΥΝΑ μεγαλώνει, δυναμώνει και εξελίσσεται στον ορεινό   ΕΛΙΚΩΝΑ. Παρουσία της βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Γιώτας Πούλου, του Αντιδημάρχου Λιβαδειάς κ. Θανάση Καλογρηά, της Φιλόλογου Όλγα Μπάκα Γιαμά  και πλήθους κόσμου  έγιναν τα εγκαίνια του παρασκευαστηρίου της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ  Έρκυνα στον Ορεινό Ελικώνα στη Λιβαδειά.

 Η εκδήλωση ήταν  αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την επανάσταση και είχε ως θέμα τις διατροφή των Ελλήνων εκείνης της εποχής. 

Η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ Έρκυνα με το νέο αυτό παρασκευαστήριο δημιουργεί για όλους εμάς προϊόντα με ποιότητα και ασφάλεια. Δημιουργεί πια σε άλλο επίπεδο τα καλύτερα και γευστικότερα προϊόντα που μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεγάλα brands. 

Ο συνεταιρισμός γυναικών αποδεικνύει για άλλη μια φορά μέσω της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ Έρκυνα ότι οικιακή και κοινωνική οικονομία είναι μία μορφή επιχειρηματικότητας που μπορεί να αναπτύξει, να διαμορφώσει και να ενδυναμώσει την τοπική κοινωνία, τις γυναίκες της επαρχίας αλλά και να οδηγήσει στην επόμενη μέρα τις επιχειρήσεις ώστε να έχουν στόχο τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.   

Τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ Έρκυνας με χαρά και περηφάνια παρουσίασαν το νέο παρασκευαστήριο τους που θα λειτουργεί στον Ελικώνα. Για  τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων της επανάστασης μίλησε η Φιλόλογος Όλγα Μπάκα Γιαμά.

Την προσπάθεια των μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ χειροκρότησαν και οι επιχειρηματίες της περιοχής και οι κάτοικοι του χωριού.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα