Εκπτώσεις 2021: 10+7+4 κομμάτια από το La Figura που πρέπει να μπουν στην ντουλάπα σου άμεσα

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και ήρθε η ώρα για να ανανεώσεις το προσωπικό σου στυλ και να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με τα πιο hot fashion items της σεζόν. Παρά τις δύσκολη εποχή που διανύουμε είναι μια ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.

Τα τελευταία χρόνια, τα δερμάτινα παντελόνια έχουν γίνει ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Με το που θα το φορέσεις θα νιώσεις πολύ ελκυστική! Σήμερα, υπάρχουν δερμάτινα παντελόνια που διατίθενται για όλα τα σωματότυπα και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις. 

Παρά την υποκειμενικότητα του στιλ και το προσωπικό γούστο, δεν υπάρχει κανένα ντύσιμο που να μην δείχνει αυτομάτως πιο στιλάτο και κομψό με την προσθήκη ενός καρό σακακιού. H πιο safe και σίγουρα elegant εκδοχή για να επιλέξετε είναιένα σακάκι σε σκούρα απόχρωση ή ένα καφέ με «ψιλό» καρό. Τα μεγάλα καρό και τα έντονα χρώματα είναι εντυπωσιακά και statement αλλά χρειάζονται περισσότερη σκέψη και επεξεργασία στους συνδυασμούς. Άλλωστε, το καρό σακάκι κάνει από μόνο του τη διαφορά και αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό T-shirt ή tank top που μπορεί να φορέσετε από μέσα.

Φέτος, τα trendsσταγυναικεία παντελόνιαείναι πολύ ξεχωριστά. Οι φαρδιές γραμμές είναι πολύ στη μόδα τόσο στα τζιν όσο και στα επίσημα παντελόνια.  Μια ολοκληρωμένη συλλογή παντελονιών συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη που μπορείς να φορέσεις. Φυσικά εάν αγαπάς τη γυναικεία μόδα μπορείς να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, να ενημερώνεσαι και να ανανεώνεις και τη ντουλάπα σου.

Τα πλεκτά ρούχα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο! Τα τελευταία χρόνια, το κομμάτι αυτό, έχει γίνει εξαιρετικά επίκαιρο και αποτελεί ένα από τα must-have που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ντουλάπα της. Είναι ένα ρούχο, το οποίομπορεί να φοριέται από το φθινόπωροέως και την άνοιξη.

Επώνυμες τσάντες που δεν θα φανταζόμασταν να κρατάμε τόσο εύκολα στο χέρι και να κρεμάμε στον ώμο μας. Διάσημοι οίκοι με ξεχωριστές δημιουργίες τώρα σε προσιτές τιμές στο BrandStories–SecondHandBoutique (buy–sell–trade)

Από τα shoes trends που ξεχωρίζουν για φέτος σαφώς μία θέση ανήκειστα thigh – high μποτάκια, που την πιο αναπαυτική και ήρεμη (cream-colored) εκδοχήτουςσυναντάμε στα ζευγάρια που προτείνει η εταιρεία exe.

Είναι η σούπερ τάση για φέτος τον χειμώνα οι γόβες με χαμηλό τακούνι. Πιο άνετες από τις ψηλοτάκουνες και σίγουρα πιο κομψές από τις flat σου, ενώ μπορούν να δώσουν μια πιο θηλυκή και vintage αίσθηση στο look σου. Συνδύασέ τες με φαρδιά παντελόνια, midi και μακριές φούστες, cool τζιν με σκισίματα που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο, αλλά και με τα chinos σου στη δουλειά. Από την εταιρεία clarks.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα