ΕΑΕ Λιβαδειάς: Εαρινό Συμπόσιο για Νού και Σώμα με υγεία

Το Εαρινό Ιατρικό Συμπόσιο της Αντικαρκινικής Εταιρείας παραρτήματος Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο ΠΕ Βοιωτίας και τα είχε όλα. Διατροφή, Ψυχολογία, Μουσική. Είχε όλα όσα χρειάζονται για «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ».

Η πρόεδρος της ΕΑΕ του παραρτ. Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή ανοίγοντας την εκδήλωση, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Αντικαρκινικής, όλους όσους ήταν εκεί και όσους στήριξαν  το Συμπόσιο χωρίς να παραλείψει κανέναν.  

Για την Διατροφή ως σύμμαχο της καλής υγείας, μίλησε ο γνωστός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και για την έξαρση της βίας στην εποχή μας ο Ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας ο οποίος με τον γλαφυρό του τρόπο καθήλωσε το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εξαιρετικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, τους Les au Revoir σε ρετρό στυλ. Μάγεψαν και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας με γνωστά παλιά τραγούδια σε σύγχρονες  διασκευές.    

Μετά από δυόμιση περίπου χρόνια απομόνωσης και φόβου λόγω κορονοιού, η χαρά στα πρόσωπα όλων ήταν  φανερή και περισσότερο της προέδρου της ΕΑΕ του παραρτήματος Λιβαδειάς Στέλλας Ταπανλή που μέσα στο λευκό της φόρεμα δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να μοιράζει την θετική της ενέργεια σε όλους.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εθελόντριες της ΕΑΕ Λιβαδειάς πλαισίωσαν την πρόεδρο τους και στήριξαν με περισσό ζήλο την εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Διοικητηρίου παρακολούθησαν την εκδήλωση οι Βουλευτές του Νομού Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου και Γιώργος  Μουλκιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο  Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδος Γιάννης Περγαντάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι,  ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θ,Λ&Αυλίδος Γεώργιου καθώς και ο Γιάννης Καραβάς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΑτΕ που στήριξε την εκδήλωση. 

Το μήνυμα της βραδιάς; Η Διατροφή, η Ψυχική Υγεία, η Ευτυχία μα πάνω απ όλα η Αγάπη για την Ζωή…. είναι πρόληψη!   

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα