Γιορτές σαν παραμύθι στο Δήμο Λιβαδειάς!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η Λιβαδειά φόρεσε τα γιορτινά της, ο δήμαρχος άναψε το δέντρο της και μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στην πλατεία και το χριστουγεννιάτικο χωριό που άνοιξε ξανά τα σπιτάκια του μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν θεαματική αφού χιλιάδες Βοιωτών κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του νομού, γέμισαν την πλατεία και τους γύρω δρόμους για να απολαύσουν τις μουσικές από την Φιλαρμονική της πόλης, την χορωδία των παιδιών, να χειροκροτήσουν τους μαθητές που βραβεύτηκαν για την καλύτερη αφίσα σε ευχετήρια κάρτα, να γευτούν γλυκό, ζεστό κρασί από το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Νικολάου Λιβαδειάς και γλυκά από την ΚΟΙΝΣΕΠ Έρκυνα αλλά και χορέψουν στους ρυθμούς των τραγουδιών των Kings.

Με την ευχή για υγεία κι ευτυχία στους συμπολίτες του αλλά και για καλές γιορτινές μέρες, ο Δήμαρχος της Λιβαδειάς, Γιάννης Ταγκαλέγκας άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Μαζί του βρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Π. Αγνιάδης, η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς Αγγελική Μπίνιου και εκπρόσωποι άλλων φορέων του δήμου και του νομού.

Μια ολόφωτη πόλη μας περιμένει να γιορτάσουμε στους δρόμους, τις πλατείες αλλά και στα μαγαζιά της όπου οι ιδιοκτήτες τους έχουν δώσει και αυτοί τον καλύτερό τους εαυτό για να τα στολίσουν, να τα φωτίσουν και να ξορκίσουν μαζί μας τα χρόνια της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα