Απόδραση στο Δήλεσι.

Επιστροφή στην κανονικότητα και ενόψει ενός θερμού απ ότι φαίνεται καλοκαιριού η απόδραση για τους κατοίκους της Βοιωτίας της Εύβοιας αλλά και της Αττικής είναι το Δήλεσι.

Μια μικρή κοντινή απόδραση και για το La Figura στην όμορφη αυτή παραλιακή κωμόπολη του νομού Βοιωτίας που βρίσκεται στα σύνορα με την Αττική, για καφέ, φαγητό και για κάποιους από τους συνεργάτες, και μπάνιο.

 Μία από τις παραλίες στην περιοχή, είναι η οικογενειακή παραλία που ονομάζεται παραλία Πλάκα Δηλεσίου.  Είναι μια παραλία με γαλάζια σημαία, με πολλές παιδικές χαρές, πολλή φυσική σκιά, η οποία είναι ιδανική για τα μωρά σας και κάποια υποδομή στην παραλία για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Είναι εύκολο να σταθμεύσετε το όχημά σας εδώ, είτε το κάνετε στο μεγάλο χώρο στάθμευσης είτε στο δρόμο. Όταν ψάχνετε για διαμονή υπάρχουν λίγα διαμερίσματα στην περιοχή. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Δηλεσίου χαρακτηρίζεται ως ένας από τους εξέχοντες πυρήνες συσπείρωσης του νεανικού αθλητικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής. Είναι βέβαια πόλος έλξης του κοινωνικού ιστού της ευρύτερης περιοχής αφού τριακόσια περίπου, ενεργά μέλη του δραστηριοποιούνται σε διάφορα πεδία της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Δεν έχετε παρά να τολμήσετε μια απόδραση τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας.

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα