Αντικαρκινική Λιβαδειάς 2023. Έρωτας σημαίνει ζωή. Ζωή σημαίνει πρόληψη.

Με χαμόγελα, μουσική, χορό και έρωτα για την ζωή, έκοψε την πίτα για το 2023 η Αντικαρκινική Εταιρία παρ. Λιβαδειάς στην κατάμεστη αίθουσα του Διοικητηρίου.

Ήταν ακόμη μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του παραρτήματος με την αίθουσα να γεμίζει από τους αιρετούς του τόπου, φίλους και μέλη της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς.

Με την χαρακτηριστική της ενέργεια και εκφραστικότητα, καλωσόρισε το κοινό και ευχήθηκε για την νέα χρονιά, η πρόεδρος του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή. Ας ακούσουμε τι μας είπε λίγο πριν εκδήλωση.

Μάγεψε το κοινό με την φωνή της η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και καθήλωσε με την ομιλία της η ομότιμη καθηγήτρια της φιλοσοφικής Νικολίτσα Γεωργοπούλου- Λιαντίνη καθώς τραγούδησαν και μίλησαν για τον έρωτα και την ζωή.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια εκδήλωση για την νέα χρονιά, τα παιδιά. Τα παιδιά του μουσικού σχολείου Λιβαδειάς γέμισαν το χώρο με υπέροχες μελωδίες και τα κορίτσια της σχολής χορού Άννας Αθανασιάδου λικνίστηκαν στους όμορφους μουσικούς σκοπούς.

Στο τέλος βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες που δεν παραλείπουν να είναι εκεί σε κάθε κάλεσμα της Αντικαρκινικής για αίμα.

Διοικητήριο Λιβαδειας
πρόεδρος του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή
πρόεδρος του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή
σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα