Αντικαρκινική Εταιρεία Λιβαδειας. “Η γυναίκα αγωνίζεται. 1821 2021”

Μια διαφορετική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ από την Αντικαρκινική Εταιρία Παράρτημα Λιβαδειάς σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων στην κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και στους δρόμους της.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο Οκτώβριο ως μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην Φώφη Γεννηματά που έδωσε για πολλά χρόνια μεγάλη μάχη εναντίον αυτού του καρκίνου. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της αντικαρκινικής εταιρία στη Λιβαδειά. Βεβαίως  κρατήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

 Η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων, των κοριτσιών της σχολής μπαλέτου Άννας  Αθανασιάδου και η μουσική σχολή της Μαρίας Πανουργία που πλαισίωσε την αφήγηση του Γιώργου Λάιου, ήταν ένα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Λιβαδειάς κα. Στέλλα Ταπανλή και ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ταγκαλέγκας. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με την  παρουσία τους και οι Βουλευτές του νομού, της ΝΔ κ. Ανδρέας Κουτσούμπας και ΣΥΡΙΖΑ κα. Γιώτα Πούλου.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι βεβαίως εκεί η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα. Φανή Παπαθωμά,  η οποία είναι μια φίλη και συμπαραστάτης της Αντικαρκινικής Εταιρίας σε κάθε περίπτωση. Με βαθιά θλίψη λόγω της απώλεια της Φώφης Γεννηματά, παρέμεινε μόνο στην έναρξη της εκδήλωσης.  

Παρευρέθηκαν βεβαίως οι Αντιδήμαρχοι της Λιβαδειάς, Δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και βέβαια οι εκπρόσωποι του ομίλου Μυτιληναίος που ήταν ο χορηγός αυτής της εκδήλωσης. 

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα