«Άλμα Ζωής» από τις Δικηγορίνες της Θήβας.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού  και οι δικηγορίνες της Θήβας φορούν τα μπλουζάκια του συλλόγου Άλμα Ζωής και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου.

Μια εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει περπατώντας στους δρόμους της Θήβας, έγινε τελικά λόγω βροχής μέσα στο δικαστικό μέγαρο παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. 

Με ιδιαίτερη χαρά μας υποδέχτηκαν, η πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Θήβας κα. Σωσώ Μανάρα Μαυράκη αλλά και τα υπόλοιπα γυναικεία μέλη που δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία της Θήβας. Συζητήσαμε για το τόσο σημαντικό θέμα της πρόληψης αλλά και τις δράσεις τους πάνω στο θέμα αυτό και ως δικηγόροι αλλά και ως γυναίκες.

Το La Figura δέχτηκε με πολύ χαρά να φωτογραφηθεί σε μια «αγκαλιά» και μια «γροθιά» με τις γυναίκες δικηγόρους της πόλης της Θήβας φορώντας το μπλουζάκι από το « Άλμα Ζωής» για να ταξιδέψει το μήνυμα τους όσο πιο μακριά γίνεται.

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, η κα. ΣωΣώ Μανάρα Μαυράκη σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στο τόσο σημαντικό μήνυμα της πρόληψης, στις ενέργειες που έχει δρομολογήσει και πραγματοποιήσει για την γυναίκα, στα χρόνια τις θητείας της ως πρόεδρος και που θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα περισσότερα και σπουδαία αν δεν υπήρχε ο covid-19. Γι αυτό και θέλει να συνεχίσει την πορεία αυτή και να πραγματοποιήσει στο μέλλον όσα δεν έχουν γίνει ως τώρα. Θα είναι ξανά υποψήφια πρόεδρος, όπως μας δήλωσε, για τον δικηγορικό Σύλλογο Θήβας στις  εκλογές του Νοεμβρίου έχοντας βέβαια άλλους δύο συνυποψήφιους , αγαπημένους όπως χαρακτηριστικά είπε, συναδέλφους και φίλους. 

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα