Θεατρική παράσταση “Υλικό Καποδίστριας” Δημοτικό Θέατρο Καλαμάτας-Δημοτικό Περιφ. Θέατρο Ρούμελης.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης  θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:30 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας τη θεατρική παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”. 

Η παράσταση διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο,  την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη. Τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο έρωτα με την Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του.

Μια παράσταση έκπληξη, που θα συνδυάσει τον ιστορικό στοχασμό, με την προοπτική και το κοίταγμα στο μέλλον. Πώς ξεκίνησε το νέο Ελληνικό Κράτος, Πώς φθάσαμε μέχρι εδώ; Τι ονειρευόμαστε για το μέλλον; Μέσα σε έναν, ιδιαίτερης ματιάς, εικαστικό χώρο,  πέντε ηθοποιοί και ένας σκηνοθέτης έχοντας στα χέρια τους ένα μεγάλου όγκου ιστορικό υλικό δημιουργούν μια παράσταση για έναν μεγάλο έρωτα, μια μεγάλη θυσία και μια μεγάλη προδοσία.

Παίζουν: Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 21:30

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοφιλή Άρθρα

Σχετικά άρθρα